Zipato Zipabox Security Module
search
  • Zipato Zipabox Security Module

Zipato Zipabox Security Module

€ 119,95
Inclusief belasting

De Zipato security module is bedoeld voor het beheren van uw draad gebonden beveiligingssensoren. Deze module beschikt over een USB poort voor 3G data back-up en sluit u aan op slot 1 van de Zipabox

Aantal
Laatste items in voorraad

 

Veilige betaling

 

Betrouwbare verzending met PostNL

 

14 dagen bedenktijd

Eigenschappen Zipato Beveiligingsmodule
Beheer uw bedrade beveiligingssensoren
Levert uitstekende betrouwbaarheid
USB poort voor 3G data back-up
Koppel maximaal 6 beveiligingsapparaten  zones
Aansluiten op slot 1 van de Zipabox

Beheer uw bedrade beveiligingssensoren
Voor het beveiligen van uw woning of bedrijfsruimte zijn beveiligingssensoren onmisbaar. Deze sensoren nemen verdachte bewegingen waar en kunnen direct een alarm inschakelen. Met de Zipato beveiligingsmodule kunt u al uw sensoren eenvoudig beheren. Een groot voordeel van deze module is dat deze ook geldt als 3G data back-up voor verhoogde betrouwbaarheid. Een ander voordeel is het kunnen beheren van bedrade beveiligingssensoren, wat eveneens zorgt voor meer betrouwbaarheid.

3G data backup
Wanneer uw draadloze netwerk mocht wegvallen, is de kans groot dat ook uw beveiligingssensoren niet meer werken. Dit kunt u voorkomen met de Zipato beveiligingsmodule. Via de USB poort kunt u een 3G data back-upsysteem aansluiten, bijvoorbeeld een dongel. Zo bent u er zeker van dat de beveiligingssensoren altijd blijven werken.

Koppel maximaal 6 apparaat zones
U kunt tot 6 beveiligingsapparaten aansluiten op de Zipato beveiligingsmodule. Ook kunt u beveiligingszones instellen die nauwkeurig in de gaten gehouden worden. Hiermee verhoogt u de veiligheid van uw ruimte.

Inhoud verpakking

  • Zipato beveiligingsmodule
  • Handleiding
zbm.security
1 Item

Specifieke referenties

ean13
3858890730227
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.