• Alleen online
  • Aanbieding!
AeoTec Multisensor 6 GEN 5
search
  • AeoTec Multisensor 6 GEN 5
  • AeoTec Multisensor 6 GEN 5
  • AeoTec Multisensor 6 GEN 5
  • AeoTec Multisensor 6 GEN 5
  • AeoTec Multisensor 6 GEN 5
  • AeoTec Multisensor 6 GEN 5
  • AeoTec Multisensor 6 GEN 5
  • AeoTec Multisensor 6 GEN 5

AeoTec Multisensor 6 GEN 5

€ 64,95
Inclusief belasting

Multi Sensor Z-Wave Plus, gecombineerde beweging, temperatuur, licht, vochtigheid, trillingen en UV sensor

Aantal
Laatste items in voorraad

 

Veilige betaling

 

Betrouwbare verzending met PostNL

 

14 dagen bedenktijd

Bewegingssensor.

Bewegingsdetectie voor beveiliging. Voor aanwezigheidsdetectie. Of voor managementdoeleinden.  De MultiSensor 6 bewegingssensor is geschikt voor meer dan alleen een intelligent beveiligingssysteem. Met een bereik van 5 meter en een detectiehoek van 120° kan de MultiSensor 6 data omtrent beweging verzamelen voor diverse toepassingen, variërend van beveiliging tot verwarmingsregeling en energiebesparing. Weten of zich mensen in een bepaalde ruimte bevinden, of dat een bepaalde gang wordt gebruikt, levert belangrijke data op. De MultiSensor 6 maakt een huis-automatiseringssysteem krachtiger en intelligenter.

Temperatuursensor.

Van gemotoriseerde gordijnen of screens, tot ventilatoren en thermostaten, er zijn diverse manieren om met Z-Wave producten de temperatuur in een ruimte perfect te kunnen regelen. De MultiSensor 6 kan de intelligentie leveren om dat uit te kunnen voeren. De temperatuursensor is in staat temperaturen te meten tussen -10 tot 50°C (14 tot 122°F) en deze te melden aan een smart home controller (zoals de Fibaro Home Centre of de ZIpato Zipatile of ZipaBox).

Lichtsensor.

Geautomatiseerde verlichting is net zo slim als het systeem waarmee het aangestuurd wordt. De MultiSensor 6 meet real-time de lichtsterkte in een ruimte, d.m.v. een digitale lichtsensor. Het smart home controle systeem kan vervolgens de juiste ambiance regelen. Dit kan bereikt worden door het openen of sluiten van gordijnen en/of door het aansturen van het niveau en kleur van slimme lampen. Kortom, de MultiSensor 6 is het brein achter slimme verlichting.

Vochtigheidssensor.

Ruimtes zoals badkamers en keukens kunnen een te hoge luchtvochtigheid bereiken, terwijl andere ruimtes soms een te lage luchtvochtigheid hebben. De MultiSensor 6 monitort de luchtvochtigheid met een bereik van 0% tot 100%, waardoor een intelligente besturing van ventilatoren, gemotoriseerde ramen, ontvochtigers en bevochtigers kan worden bereikt. De MultiSensor 6 bewaakt het huis met een ongelofelijke precisie zodat het smart home systeem de leefomgeving perfect kan regelen.

Trillingssensor.

Deze meet zowel de omgeving waarin de sensor zich bevindt als ook zichzelf. De MultiSensor 6 bevat een seismische sensor die instaat is trilling en vibraties te meten en door te geven. Hiermee kan ook de MultiSensor 6 zelf beveiligd worden – hij weet wanneer een indringer probeert de sensor open te maken, uit te schakelen of te verplaatsen. Hij is ook in staat kleine seismische trillingen te registreren.

UV sensor.

Het managen van de leefomgeving betekent het begrijpen ervan tot in de details. De MultiSensor 6 meet nauwkeurig het invallende ultraviolet licht, het soort licht dat bijvoorbeeld het verbleken van meubels, maar ook oogschade kan veroorzaken. In overeenstemming met de Wereld Gezondheidsorganisatie's UV Index, de MultiSensor 6 meet het UV-niveau in een ruimte, waardoor vervolgens de omgeving kan worden aangepast door het sluiten van gordijnen, screens, rolluiken en/of verlichting. Hiermee worden zowel de leefomgeving verbeterd en bezittingen gespaard.

Stroomvoorziening.

Een lange levensduur van een batterij is niet altijd goed genoeg. Voor die gevallen waarin het vervangen van een batterij moeilijk, zo niet onmogelijk is, kan de MultiSensor 6 op netvoeding worden aangesloten. Door middel van de meegeleverde USB-kabel, kan de snesor op de netvoeding worden aangesloten (adapter niet meegeleverd). De MultiSensor 6 is dan tevens in te stellen in de zogenaamde advanced mode, waarmee temperatuur, vochtigheid en lichtsterkte real time gemeten en doorgegeven worden.

In de doos

Een USB-kabel van 1,5 meter (zonder adapter) en een montage arm worden meegeleverd. De montagebeugel voor verdiepte montage (de zogenaamde Recessor) wordt apart verkocht.

De sensor wordt geleverd zonder batterijen, deze dienen eventueel los te worden aangeschaft. Het gaat hier om het type CR123A. 

EZW100
3 Items

Specifieke referenties

ean13
1220000013100
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.