Veilige betaling

Onze veilige betaling

Met SSL

iDeal

Het bedrag van de bestelling wordt direct van uw rekening afgeschreven. Zodra wij van onze betalingsprovider daarvan de bevestiging krijgen, wordt de bestelling verzonden (indien voorradig uiteraard).

PayPal

Na het plaatsen van uw bestelling, wordt u naar de website van PayPal doorgestuurd. Zodra u op de button “Betalen” hebt geklikt, wordt de bestelling verzonden.

Wij accepteren uitsluitend betalingen in Euro's.

Let op: Om een betaling via PayPal uit te kunnen voeren, heeft u een PayPal-account nodig.
U kunt zich hier aanmelden: www.paypal.nl/aanmelden.

Contact met PayPal:
PayPal - klantenservice:
Ma-Vr: 08:30-19:00 Uur
Tel: +31 (0)180 - 00 66 27

AchterafBetalen

Algemeen

Bij achteraf betalen kunt u eerst uw bestelling ontvangen en dan de factuur betalen. Indien u kiest voor achteraf betalen gaat u akkoord met de daarbij behorende algemene voorwaarden. Voor de beoordeling van uw aanvraag worden de door u ingevulde gegevens conform de bepalingen van de algemene voorwaarden doorgezonden naar Focum Commerce B.V. Indien akkoord kunt u achteraf betalen en ontvangt u van ons de bestelling en een factuur. Deze factuur moet u binnen 14 dagen na factuurdatum betalen.

Het versturen van de factuur en de inning van uw betaling wordt door ons uitbesteed aan Focum Commerce B.V. Op onze digitale factuur staat aangegeven hoe u (na ontvangst van de goederen en/of diensten) de factuur dient te betalen.

U dient een vinkje aan te klikken om aan te geven dat u akkoord gaat met de algemene voorwaarden. Deze algemene voorwaarden kunt u hier lezen.

Vooruit betalen (Overschrijven per bank)

Gelieve het exacte bedrag over maken, zoals het op de orderbevestiging vermeld staat. Als betalingskenmerk kunt u het ordernummer gebruiken, zoals vermeld in uw orderbevestiging.

Zodra wij uw betaling ontvangen hebben, nemen wij uw bestelling in behandeling. Houdt er rekening mee dat een overschrijving in de regel ca. 2 tot 3 werkdagen kan duren.

Let op: Wanneer binnen 8 werkdagen geen betaling is ontvangen, gaan wij ervan uit dat de betaling niet meer binnen zal komen en zullen wij de order annuleren.

Bankgegevens:

IBAN: NL97 KNAB 0256 2972 82 t.n.v. BU-Solutions Apeldoorn

BIC: KNABNL2H

Rembours

Wij bieden geen mogelijkheid tot het betalen onder Rembours. Indien u achteraf wilt betalen, kunt u kiezen voor onze betaalwijze AchterafBetalen.