Fibaro Universele Dimmer 2
search
  • Fibaro Universele Dimmer 2

Fibaro Universele Dimmer 2

€ 59,95
Inclusief belasting

Automatische detectie van een lichtbron door middel van geavanceerde interne kalibratie vermogensmeting. Compatibel met 2-kabelige en 3-kabelige elektrische systemen

Aantal
Laatste items in voorraad

 

Veilige betaling

 

Betrouwbare verzending met PostNL

 

14 dagen bedenktijd

Ondersteunt dimmen op leading / trailing edge. Nieuwste generatie Krachtige 500 Z-Wave Chip. Z-Wave Plus-protocol.

Ingebouwde scenarioactivering
Beveiligings- en berichtgevingsklasse
Configuratiemenu met LED
Compleet DEKRA en Z-Wave-certificaat
Maximumvermogen van 250W
Nieuwe intelligente Bypass 2*
Met behulp van het unieke, speciaal ontwikkelde algoritme, herkent de Dimmer 2 het aangesloten lichtbron type en kalibreert zichzelf op de juiste waarden. Nu weet u zeker dat het licht in uw huis op optimale wijze aangestuurd wordt.

Compatibel met zowel 2-kabelige als 3-kabelige systemen De Dimmer 2 is zodanig ontwikkeld dat deze gebruikt kan worden in elektrische systemen met zowel 2 als 3 draden, zodat u het ook met oudere elektrische systemen kunt gebruiken.

De nieuwe Dimmer 2 heeft een speciale vermogensmeetfunctie.
Via duidelijke grafieken en tabellen kunt u het energieverbruik van uw huis bekijken en deze gebruiken om uw energieverbruik en uw maandbedrag omlaag te brengen.

Stuurt verschillende lichtbronnen aan
De Dimmer 2 is een extreem geavanceerd apparaat, het eerste op de markt verkrijgbare apparaat waarmee u de mogelijkheid heeft om zowel leading edge als trailing edge toe te passen. U bent nu volledig vrij om een lichtbron te kiezen en deze naar uw wensen aan te sturen.

Nieuwe opties

Configureer het licht zoals u wilt met de Dimmer 2 en het creatieve gebruik van scenario's. Stel u voor dat u midden in de nacht even in de keuken moet zijn. Als u het licht aan doet, wordt u verblindt. Klinkt dit bekend? Met de Dimmer 2 kunnen de lampen licht gedimd aan gaan en uw weg subtiel verlichten.

Scenariobeheer

Dimmer 2 levert een extreem intuïtief scenariobeheer. Het apparaat gebruikt één van de lichtknoppen als scenariostarter. Het inschakelen van een gekozen scenario is net zo makkelijk als het licht aandoen. Druk gewoon op de knop terwijl u de kamer binnenkomt en alle lampen worden in de juiste mate gedimd voor een bepaalde lichtatmosfeer!

Intelligente meldingen

De Dimmer 2 bevat een aantal beveiligingsfuncties die het apparaat beschermen tegen oververhitting, overbelasting en spanningsval. Als één van deze situaties optreedt, dan krijgt u hiervan direct een melding.

* Nieuwe intelligente Bypass 2
Fibaro heeft de nieuwe Bypass 2 met microprocessorbesturing ontwikkeld om de mogelijkheden van de Dimmer 2 nog verder uit te breiden.

Eenvoudiger aansluitingen en installatie De Dimmer 2 is uitgevoerd met grote aansluitingen waarmee het installatieproces bijzonder eenvoudig wordt. U kunt deze aansluiten op kabels met een grotere diameter en de installatie op deze manier nog eenvoudiger maken.

Gebruiksvriendelijk configuratiemenu
De ingebouwde RGB-diode is een perfecte informatiebron tijdens het installatieproces. Hierop wordt getoond wanneer de Dimmer 2 is opgenomen of uitgesloten is van het netwerk. U kunt controleren of de kalibratie of de software-update succesvol is uitgevoerd en tevens het netwerkbereik van de Z-Wave controleren.

Z-Wave bereiktester
Gebruik de Dimmer 2 om het Z-Wave netwerkbereik te testen. De ingebouwde RGB-diode helpt bij de controle of de plaats waar u de Dimmer 2 wilt installeren binnen het bereik van het Z-Wave netwerk valt.

Actualisering van de software
U kunt de software actualiseren tot de nieuwste versie zodra deze beschikbaar is. Op deze manier profiteert u altijd van eventuele nieuwe functies zonder dat u een nieuw apparaat hoeft te kopen. Uw controller dient hier wel geschikt voor te zijn.

FGD-212
3 Items

Specifieke referenties

ean13
5902020528524

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.