• Binnenkort weer beschikbaar
Fibaro Rolluik schakelaar 2
search
  • Fibaro Rolluik schakelaar 2
  • Fibaro Rolluik schakelaar 2

Fibaro Rolluik schakelaar 2

€ 59,95
Inclusief belasting

Luiken dienen niet alleen ter bescherming van uw privacy, maar kunnen ook worden gebruikt om veel energie te besparen

Aantal
Binnenkort weer beschikbaar

 

Veilige betaling

 

Betrouwbare verzending met PostNL

 

14 dagen bedenktijd

In de winter houden de luiken de warmte binnen, en ’s zomers geven ze schaduw voor een aangenaam en koel klimaat in huis.

Met FIBARO Roller Shutter 2 kunt u uw elektrische luiken, jaloezieën en garagedeuren vanaf elke locatie besturen. Roller Shutter 2 bestuurt elk apparaat dat door een AC-motor wordt aangedreven en zorgt voor ervoor dat standaard elektrische apparaten slim gebruikmaken van de draadloze technologie van Z-Wave. Roller Shutter 2 maakt het precies plaatsen van motors met een mechanische en elektrische eindschakelaar mogelijk. Daarnaast kan het apparaat stroomverbruik bijhouden.

Het apparaat wordt in een inbouwdoos achter de normale schakelaar geplaatst. De schakelaar is niet langer direct met het vermogen verbonden maar functioneert als invoerapparaat voor de FIBARO-insert die het vermogen bepaalt. De schakelaar stuurt een controlesignaal naar de insert die vervolgens het vermogen weer bepaalt.

Deze oplossing werkt goed bij alle schakelaars. U kunt een pulsdrukschakelaar of tuimelschakelaar gebruiken als er voldoende ruimte in de inbouwdoos achter de schakelaar is. Het apparaat is slechts 20,3 mm hoog. De beschikbare ruimte is afhankelijk van de afmetingen van de traditionele schakelaar, de afmetingen van de inbouwdoos en de hoeveelheid extra bekabeling in deze doos.

Met Roller Shutter 2 (FGR-222) anticipeert FIBARO op vernieuwde productontwerpen. Het rolluik wordt aangepast aan de andere inserts en FIBARO maakt de productlijn optisch tot een geheel.

FGR-222

Specifieke referenties

ean13
5902020528340
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.