Fibaro RGBW Controller
search
  • Fibaro RGBW Controller
  • Fibaro RGBW Controller

Fibaro RGBW Controller

€ 59,95
Inclusief belasting

Met de Fibaro RGBW controller brengt u sfeer in huis met 1 druk op de knop. De RGBW controller kan van 3 en 4 kleurige ledlampen miljoenen kleuren maken in uw huis

Aantal
Laatste items in voorraad

 

Veilige betaling

 

Betrouwbare verzending met PostNL

 

14 dagen bedenktijd

U kunt de kleuren zelf samenstellen met de APP van Fibaro. Stel zelf de kleuren samen of maak vooraf een scenario welke u wilt afspelen met de lampen. Het is allemaal mogelijk met de Fibaro RGBW controller.

Kleurentherapie met de Fibaro RGBW controller

Kleuren spelen een belangrijke rol in ons leven en beïnvloeden onze stemming, soms zelfs zonder dat we het zelf door hebben. Door bewust te zijn welke kleuren van invloed zijn op onze stemming, kunnen we daar elke dag weer ons voordeel uit halen. Laat Fibaro u helpen en haal met de RGBW controller uw eigen kleurtherapie in huis. Stel de Fibaro RGBW controller in op de kleuren die een positief effect op u hebben en geniet van de sfeer in huis.

Product omschrijving:

Universele, Z-Wave compatibel RGB / RGBW controller. De Fibaro RGBW Controller kan LED strips, RGB / RGBW LED’s en licht units welke gevoed worden met 12 - 24 volt. De unit ondersteunt tot vier 0 - 10 volt analoge sensoren, zoals temperatuur sensoren, luchtvochtigheid sensoren, wind sensoren, lucht kwaliteits sensoren, licht sensoren, enz. Alle IN en OUT aansluitingen kunnen door de gebruiker voor LED besturing of 0 -10 volt signaal worden geconfigureerd. Kan ook gebruikt worden als een dimmer voor Halogeen lampen.

Product eigenschappen:

  • Bestuurd door andere Fibaro producten of ieder andere Z-Wave controller
  • Microprocessor bestuurd
  • Meest geavanceerde product van dit type in de wereld

FGRGB-101
1 Item

Specifieke referenties

ean13
5902020528159
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.