• Binnenkort weer beschikbaar
Danfoss Z-Wave Radiator Thermostaat Living Connect Z
search
  • Danfoss Z-Wave Radiator Thermostaat Living Connect Z

Danfoss Z-Wave Radiator Thermostaat Living Connect Z

€ 56,95
Inclusief belasting

Living connect is een Z-Wave gestuurde elektronische radiator thermostaat. Voorzien van SDK 4.5, heeft Explorer Frame ondersteuning en een verhoogde stabiliteit van het netwerk.

Aantal
Binnenkort weer beschikbaar

 

Veilige betaling

 

Betrouwbare verzending met PostNL

 

14 dagen bedenktijd

De Living Connect Thermostaatkraan van Danfoss is een elektronisch gestuurde z-wave radiator thermostaat. Deze thermostatische radiatorkraan word met behulp van een een motor op batterijen aangestuurd. Het apparaat is geschikt voor een setpoint dat handmatig wordt ingesteld met behulp van knoppen op het apparaat of draadloos met behulp van een Z-Wave controller. Daarna zal de kraan de warm water toevoer regelen op de radiator en vergelijkt de gemeten temperatuur om er voor te zorgen dat de temperatuur in de kamer wordt gehandhaafd op het gewenste niveau. Een klein LCD-scherm op de z-wave thermostaatkraan geeft de gewenste temperatuur op aanvraag weer.

Het apparaat heeft een programmeerbaar geheugen voor 9 setpoints voor maximaal 7 dagen van de week. Eenmaal geprogrammeerd, zullen deze setpoints worden geactiveerd zonder verdere handmatige of draadloze interactie. Naast het instellen van een gewenste temperatuur ondersteunt het apparaat speciale verwarming regelingen, zoals energie besparing standen en bescherming tegen vorst met intelligente functies zoals detectie van open ramen of een klep training functie om ervoor te zorgen dat nog kleppen operationeel zijn na langere periodes.

De living connect kan op kleppen met standaard M30x1.5 connector of RA2000 (Danfoss snap in) worden gemonteerd.

Let op : De kraan geeft geen terugmelding naar de Z-wave controller over de huidige temperatuur. De ingestelde temperatuur word wel teruggemeld.

Werkt op 2 stuks AA Penlite batterij.

014G0013

Specifieke referenties

ean13
5013567421497
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.