Fibaro Flood - Overstroming Sensor - Waterdetector - ZW5 Z-Wave Plus
search
  • Fibaro Flood - Overstroming Sensor - Waterdetector - ZW5 Z-Wave Plus

Fibaro Flood Sensor Waterdetector ZW5

€ 59,95
Inclusief belasting

De mooiste en meest functionele Flood Sensor die ooit is gemaakt, nu Z-Wave Plus

Aantal
Laatste items in voorraad

 

Veilige betaling

 

Betrouwbare verzending met PostNL

 

14 dagen bedenktijd

Fibaro Flood Sensor - futuristisch ontwerp, compact formaat en een groot aantal extra functies. De Fibaro Flood Sensor is gewoonweg buitengewoon! Dit unieke apparaat beschermt uw veiligheid en die van uw gezinsleden. Dankzij de geavanceerde technologie en precisie, waarschuwt de Fibaro Flood Sensor u voor een dreigende overstroming, water overlast of een snelle stijging of daling van de temperatuur. Het apparaat is bovendien volkomen onderhoudsvrij en vereist geen professionele installatie.

In den beginne was er een druppel water ...

Water is de meest voorkomende stof ter wereld. Het geeft leven, maar kan het ook wegnemen. Water zorgt ervoor dat we elke dag kunnen genieten en biedt een heerlijk verfrissend gevoel. Deze stof, die 70% van de wereld bedekt, is zo enorm belangrijk, dat wij er hulde aan willen brengen. Het ontwerp van de Fibaro Flood Sensor is geïnspireerd op de perfecte waterdruppel. Elke druppel kan, net zoals de modules van ons systeem, afzonderlijk worden gebruikt of ze kunnen met elkaar worden verbonden en een samenhangend ecosysteem vormen. Omdat de vorm van een druppel water perfect en gaaf is, moest de behuizing van onze sensor er net zo uitzien. De Flood Sensor is gemaakt van hoogwaardige, witte, glanzende kunststof en is in alle opzichten perfect. Het ontwerp is uiterst functioneel en de technologie biedt u eindeloos veel mogelijkheden.


Perfectie in alle opzichten 
De Fibaro Flood Sensor is de technologisch meest geavanceerde, meest functionele, maar toch ongelooflijk esthetische Flood Sensor die er op dit moment ter wereld verkrijgbaar is. Voordat het ontwerpproces van start ging, hebben de ingenieurs van Fibaro de meeste op de markt verkrijgbare batterij-gevoede Flood Sensoren getest. Geen enkele daarvan voldeed aan onze verwachtingen. Daarom zijn we aan ons eigen ontwerp begonnen, dat voldoet aan de hoge verwachtingen van onze klanten. Zo werd de Fibaro Flood Sensor geboren - een Flood Sensor uitgerust met nieuwe technologie die u en uw gezin veiligheid biedt. En dit alles wordt omsloten door een uiterst kleine, compacte behuizing.
Eén sensor, talloze mogelijkheden 
Onze Flood Sensor is een volkomen compromisloos apparaat. Afhankelijk van de plaats waar het apparaat gebruikt wordt, kan het worden gevoed met een batterij of met netspanning. De sensor werkt op 12 of 24 V gelijkstroom. Dankzij de uitgang-terminal kan de Fibaro Flood Sensor ook worden geïntegreerd in elk alarmsysteem. De ingang-terminal biedt de mogelijkheid om een externe contact-sonde aan te sluiten, zodat de Flood Sensor kan worden gebruikt op plaatsen die moeilijk bereikbaar zijn.
Bedrade voeding of batterij 
De Flood Sensor kan worden gevoed met 12/24 V gelijkstroom of een batterij die 2,5 jaar meegaat.
Integratie in alarmsysteem 
De sensor kan worden geïntegreerd in vrijwel elk bedraad alarmsysteem dat op de markt verkrijgbaar is.
Bedraad of draadloos 
De sensor kan via de bedrading of draadloos alarmmeldingen versturen.

Ingebouwde bereik-tester 
Voor uw veiligheid en beveiliging en om ervoor te zorgen dat de Flood Sensor goed werkt, is het apparaat uitgerust met een ingebouwde Z-Wave-netwerkbereik-tester. Dankzij de communicatie binnen het draadloze Z-Wave-netwerk blijft u op afstand - en via indirecte verbindingen die gebruikmaken van andere Z-Wave-modules - contact houden met het bedieningspaneel. Aan de hand van een ingebouwde LED kunt u eenvoudig controleren of de sensor een goed bereik heeft en kan communiceren met het Fibaro-systeem of dat het apparaat op een andere plek moet worden geplaatst.

FGFS-101-ZW5
1 Item

Specifieke referenties

ean13
5902020528357
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.